Mørkvedhallen idrettspark

Mørkvedhallen idrettspark stod ferdig og ble tatt i bruk 1. september 1991. Idrettspark er ment å dekke behovet for organisert idrett og breddeidrett for områdene Hunstad, Mørkved, Støver og Bertnes.

I dag består idrettsparken av 2 flerbrukshaller, turnhall/basishall, kunstgressbane, klatresenter og administrasjonslokaler.

Nøkkeltall:
- Ca. 300.000 bessøkende er innom hallene i løpet av året
- Ca. 250.000 i forbindelse med trening
- Ca. 150.000 i forbindelse med arrangementer
- Ca. 15.000 studenter avlegger eksamen vår og høst

Flerbrukshaller: 
45 x 25 meter. Totalt gulvareal er ca. 3500 m2. Tribuneplass til 350 personer i den ene flerbrukshallen. 4 sett garderober, samt 2. instruktørgarderober.

Kunstgressbane med tribune: Nytt dekke høsten 2021.

Kafeteria m/kjøkken og plass til 45 personer.

Administrasjonslokaler og treningslokaler utleid til Nord universitetet, med fasiliteter som testlaboratorium, moderne treningslokaler, auditorium, datalaboratorium, grupperom, forelesningssal, kontorer etc.

Mørkvedhallen klatresenter med i overkant av 2500 kvm klatrevegg fordelt på buldring og tauvegger. 15 automatiske sikringsmaskinger. Klatresenteret har etablert seg som et av norges råeste og mest komplette klatresentert med tilrettelagt aktivitetstilbud til organisert idrett, breddeidrett, familieaktivitet, skoler, barnehager, institusjoner, foreninger med mer.