Sommerklatring for barn

Her får barna muligheten til å utfordre seg både i tauklatring, autobelay og buldring. Bevegelse, balanse og mestring står i fokus. Våre instruktører jobber for å skape et godt klatremiljø, og hvert enkelt barn får tett oppfølgning og utfordringer tilpasset sitt nivå. Det vil være to instruktører tilstede som sørger for innholdsrike og trygge dager i klatresenteret.

Det er mulig å melde seg på flere dager.

Tidspunkt: 09.00 - 13.00.
Leie av utstyr er inkludert i prisen.
Ta med: Vannflaske, matpakke, treningsklær. Vi spiser matpakken ute dersom været tillater det.
Møt opp mett og klar for aktivitet 5 minutter før oppstart slik at vi er klare til å starte kl.09. Når klatredagen er over må barna hentes da de ikke kan oppholde seg i klatresenteret uten tilsyn.

Foresatte plikter å informere Mørkvedhallen klatresenter om alle tilstander som kan ha betydning for sikkerheten, som konsentrasjonsvansker, epilepsi o.a. Denne informasjonen vil behandles konfidensielt.

Bookingvilkår:
Ved avmelding senest to dager før oppstart refunderes ikke kursavgiften.
Ved sykdom eller skade som hindrer deltakelse refunderes 50% av kursavgiften mot fremvisning av legeattest. All avmelding må skje på e-post til klatresenter@morkvedhallen.no

Er det fullt på den gruppen du ønsker å melde på kan du sende en e-post, så setter vi deg på venteliste på den aktuelle gruppen.