L

Mørkvedhallen SA

Telefon
+47 75 55 16 40

Epost
andre@morkvedhallen.no

w

Ditt første besøk

All klatring innebærer en risiko. For å minimere denne risikoen plikter alle som besøker oss å følge våre sikkerhetsregler.

30.11.201813:32 Anne-Stine Gjervoldstad

For å sikre en trygg og god opplevelse må barn under 13 år til en hver tid være i følge av voksen i våre lokaler. Den voksne er ansvarlig for at sikkerhetsreglene følges.

Alle må lese og skrive under på våre sikkerhetsregler før de kan besøke oss.

Buldring

Krever ingen tidligere erfaring. Du trenger ikke å bestille tid, det eneste du må gjøre er å betale inngang og leie sko (hvis du ikke har egne sko). Buldring passer for både barn og voksne. Det er viktig å huske på at det er den som står på bakken som er ansvarlig for at man ikke får en buldrer i hodet.

Tauklatring

For å kunne sikre en klatrer må du enten ha brattkort eller topptaukort. Dette gjelder også hvis du skal sikre barn. Om du er i følge med en person som har brattkort eller topptaukort kan denne personen sikre deg.

Barnerom

Vi har et eget aktivitetsrom for barn hvor de kan utfolde seg i vertikal lek både med og uten tau. I barnerommet trenger man ikke klatresko, men av hygieniske årsaker er det påkrevd med enten gymsokker eller innesko. Barnet må være i følge med voksen og det er kun voksne med brattkort eller topptaukort som kan sikre på topptau.

Autobelay

Vi har flere automatiske nedfiringssystem, både i barnerommet, i hovedrommet og på messanin. Disse krever ikke kompetanse i form av brattkort eller topptaukort, kun en opplæring av de ansatte på klatresenteret. Det er ikke nødvendig å reservere tid i forkant, bare henvend deg til en av de ansatte så får du den hjelpen du trenger for å komme i gang. 

Kurs

Vi tilbyr nybegynnerkurs, brattkortkurs og teknikkurs. Ta kontakt for påmelding.

God klatring!

Tjelmeland Friksjon AS
Bilde hentet fra www.tjelmelandfriksjon.com med tillatelse

ÅPNINGSDATO


Snart avslører vi åpningsdatoen! 

Følg med!