Sommerklatring for barn

Vi arrangerer aktivitetsfylt og morsom sommerklatring for barn!

Her får barna mulighet til å utfordre seg både i tauklatring, autobelay og buldring. Bevegelse, balanse og mestring står i fokus.

Våre instruktører jobber for å skape et godt klatremiljø, og hvert enkelt barn får tett oppfølgning og utfordringer tilpasset sitt nivå. 

Man kan melde seg på sommerklatring for så mange dager som man ønsker.

Det vil være to instruktører tilstede som sørger for innholdsrike og trygge dager i klatresenteret.

Pris: 500 kr.

Ta med: Vannflaske, matpakke, treningsklær. Vi spiser matpakken ute dersom været tillater det.

Møt opp 5 minutter før oppstart slik at dere er klar til å starte kl.09. Når klatringen er over må barna hentes da de ikke kan oppholde seg i klatresenteret uten tilsyn.

Foresatte plikter å informere Mørkvedhallen klatresenter om alle tilstander som kan ha betydning for sikkerheten, som konsentrasjonsvansker, epilepsi o.a. Denne informasjonen vil behandles konfidensielt.

Vurderer du å melde på søsken sammen og den ene er født et annet årstall enn oppsatt? -Aktiviteten planlegges rundt aldersgruppen som er satt opp, så det er opp til deg om du ønsker å melde på et barn som er eldre eller yngre enn oppsatt aldersgruppe. Du kjenner ditt barn best og vet om han/hun vil trives sammen med en yngre eller eldre gruppe.

Bookingvilkår: 

Ved avmelding senere enn to dager før oppstart refunderes ikke kursavgiften.

Ved sykdom eller skade som hindrer deltakelse refunderes 50% av kursavgiften mot fremvisning av legeattest. All avmelding må skje på e-post til klatresenter@morkvedhallen.no

Er det fullt på den gruppen du ønsker å melde på kan du sende en e-post, så setter vi deg på venteliste på den aktuelle gruppen.