Informasjon om ditt medlemskap

Her vil det komme oppdatert informasjon om ditt medlemskap i forbindelse med stengingen av senteret.

16.03.202015:50 Marita Larsos

Til alle våre medlemmer!

Vi håper dere er friske, kreative og tar vare på hverandre. Vi har full forståelse for at det kribler i klatrekroppene der ute, og vi håper dere har dørkarmer, trapper, trær og annet å henge på mens vi rir denne virusbølgen av.

Denne situasjonen påvirker oss alle på flere måter, både virksomheter og privatpersoner. For en virksomhet som lever av besøk, så er dette nitrist. Vi har dessverre vært nødt til å permittere nesten alle våre ansatte for å holde utgiftene nede. Vi skal gjøre alt vi kan for at dere har et klatresentert å komme tilbake til som har like høyt fokus på kundeservice og kvalitet i alle ledd. Vi følger utviklingen dag for dag, og lover å holde dere oppdaterte så snart vi vet noe om åpningsdag.

Vi jobber med å kartlegge den økonomiske situasjonen og vil komme med informasjon vedrørende medlemskap fortløpende.

Vi fryser medlemskapene deres tilsvarende tiden senteret er stengt. 

Dere trenger ikke foreta dere noe, vi ordner alt for dere.

 

Til dere som har medlemskap med avtalegirotrekk:

Trekket som har forfall 20.03.20 vil gå som normalt siden det allerede er satt opp, og vi stopper trekket som skulle hatt forfall 20.04.20.

Dersom du har vært litt ivrig på avtrekkeren og stoppet avtalegirotrekket med forfall 20.03.20 i din nettbank må du ta kontakt med oss på e-post snarest. Trekket stoppes nemlig ikke hos oss ved at du trykker i din nettbank, så du kommer til å få en automatisk generert purring på dette trekket. Ta kontakt med oss snarest.