Informasjon vedrørende ditt medlemskap

Her vil det komme oppdatert informasjon om ditt medlemskap i forbindelse med stengingen av klatresenteret.

16.03.202015:50 Marita Larsos

Til alle våre medlemmer!

Vi håper dere er friske, kreative og tar vare på hverandre. Vi har full forståelse for at det kribler i klatrekroppene der ute, og vi håper dere har dørkarmer, trapper, trær og annet å henge på mens vi rir denne virusbølgen av.

Denne situasjonen påvirker oss alle på flere måter, både virksomheter og privatpersoner. For en virksomhet som lever av besøk er dette nitrist. Vi har dessverre vært nødt til å permittere nesten alle våre ansatte for å holde utgiftene nede. Vi skal gjøre alt vi kan for at dere har et klatresentert å komme tilbake til som har like høyt fokus på kundeservice og kvalitet i alle ledd. Vi følger utviklingen dag for dag, og lover å holde dere oppdaterte så snart vi vet noe om åpningsdag.

Vi fryser medlemskapene deres tilsvarende tiden senteret er stengt. 

Dere trenger ikke foreta dere noe, vi ordner alt for dere.

Til dere som har medlemskap med avtalegirotrekk: Trekket som har forfall 20.03.21 vil halveres i beløp for å kompensere for 2 uker stengt klatresenter. Dersom stengingen varer ut over 2 uker vil dette kompenseres på trekket som har forfall 20.04.21.

Til dere som har forskuddsbetalte avtaler og klippekort: Vi forlenger varigheten av medlemskapet tilsvarende antall dager senteret har vært stengt.

, click to open in lightbox