L

Mørkvedhallen SA

Telefon
+47 75 55 16 40

Epost
andre@morkvedhallen.no

w

Ditt første besøk

All klatring innebærer en risiko. For å minimere denne risikoen plikter alle som besøker oss å følge våre sikkerhetsregler.

30.11.201813:32 Anne-Stine Gjervoldstad

For å sikre en trygg og god opplevelse må barn under 13 år til en hver tid være i følge av voksen i våre lokaler. Den voksne er ansvarlig for at sikkerhetsreglene følges.

Alle må lese og skrive under på våre sikkerhetsregler før de kan besøke oss.

Buldring

Krever ingen tidligere erfaring. Du trenger ikke å bestille tid, det eneste du må gjøre er å betale inngang og leie sko (hvis du ikke har egne sko). Buldring passer for både barn og voksne. Det er viktig å huske på at det er den som står på bakken som er ansvarlig for at man ikke får en buldrer i hodet.

Sikringskort

For å kunne sikre med tau må du enten ha brattkort eller topptaukort. Dette gjelder også hvis du skal sikre barn. Om du er i følge med en person som har brattkort eller topptaukort kan denne personen sikre deg.

Barnerom

Vi har et egen aktivitetsrom for barn hvor de kan utfolde seg i bertikal lek både med og uten tau. Dette krever ingen tidligere erfaring og man trenger ikke klatresko. Barnet må være i følge med voksen og det er kun voksne som kan sikre på topptau.

Autobelay

Vi har automatiske sikringer. Disse krever ingen tidligere erfaring, kun en opplæring av de ansatte på klatresenteret. Det er ikke nødvendig å reservere tid i forkant, bare henvend deg til en av de ansatte så får du den hjelpen du trenger. 

Kurs

Vi tilbyr nybegynnerkurs, topptaukurs, ledkurs og teknikkurs. Ta kontakt for påmelding.

God klatring!

Tjelmeland Friksjon AS
Bilde hentet fra www.tjelmelandfriksjon.com med tillatelse