Våre personlige klatretrenere

09.03.202107:53 Marita Larsos

Håvard Skogesal

- Mastergrad i idrettsvitenskap

- Trener 1 klatring

- Klatreleder inne

- Sportsklatreinstruktør

Jeg har alltid vært interessert i trening og har en bred bakgrunn fra forskjellige idretter som langrenn, fotball, sykling og styrketrening. Min interesse for aktivitet og trening gjorde at jeg ville fordype meg i dette med en mastergrad i idrettsvitenskap. Da jeg fant klatringa i begynnelsen av 20-årene fant jeg endelig min lidenskap her i livet, og har siden da engasjert meg i måter å bli bedre til å klatre på. Klatring er en sammensatt sport der man må være god både fysisk, teknisk og mentalt. Jeg er derfor opptatt av helheten som gjør at du blir en bedre klatrer, og å finne de svakhetene som holder deg igjen. Jeg kan hjelpe deg med personlige treningstimer, utarbeiding av treningsprogram, fysiske tester m.m.

Kontaktinfo: klatrept@morkvedhallen.no 

.

.

.

.

.

Marita Larsos

- Personlig trener (AFPT)

- Klatreleder Inne

- Adjunkt idrett

- Kostveileder

- Diverse kurs innen funksjonell trening

- Har gjennomført ca 500 PT-timer og 1000 gruppetimer i treningssenterbransjen.

Spesialfelt trening:
Funksjonell og allsidig trening. Spesifikk trening rettet mot ulike idretter og friluftsliv. Skadeforbyggende trening og opptrening etter skade.

Treningserfaring:
Har drevet med organisert idrett i 15 år og drevet med ulike former for friluftsliv hele livet. Har ellers en svært allsidig treningsbakgrunn innen funksjonell trening.
Har tidligere vært fysisk trener for et damelag i fotball i to år og jobbet 10 år i treningssenterbransjen.

Hvorfor velge Marita som PT?:
”Marita hjalp meg å nå nye mål, og jeg fikk raskt motivasjonen tilbake. Det og ha noen som gir oppmuntrende tilbakemeldinger, som pusher meg lenger og som lager et opplegg skreddersydd for meg, gav meg treningsgleden tilbake. Jeg ville ikke klart å trene like hardt, uten den hjelpen jeg har fått av Marita. Gleden over å sette personlige rekorder, prøve nye øvelser, og å få ut potensiale man har i seg, er en enormt givende følelse. Jeg tror ikke jeg ville funnet tilbake til dette, uten Marita.”(Ida Elisabeth Harviken)

Kontaktinfo: klatrept@morkvedhallen.no