Våre personlige klatretrenere

Simon Gutekunst

- Bachelor i sosialt arbeid

- Klatreinstruktør inne

- Klatret siden 2014

- Redpoint 3 x 8a+ : 9 x 8a

Simon kan hjelpe deg med

- Klatreteknikk

- Styrke- og bevegelighetstrening

- Klatrespesifikk testing

- Treningsplanlegging

- Redpoint/prosjektering

Hvorfor velge Simon som din personlige klatretrener?

Min første strukturerte coachingerfaring var å trene bestevennen min Christian under lockdown i 2020. Buldresenterne var stengt og derfor introduserte jeg ham til utendørs klatring og ga ham et hjemmekontor-treningsopplegg. 5 måneder senere på en kald vinterdag med minusgrader gikk han sin første 7a, i juni en 7c og i juli 8a!

Christian hadde en unik progresjon og er et godt eksempel på hva man kan oppnå hvis man trener systematisk med riktig balanse mellom treningsbelastning, hvile, god ernæring og masse motivasjon. Jeg er utrolig stolt av ham!

“It was a true pleasure working together with Simon during the last two years. Even though our training possibilities were limited due to the winter lockdowns we compensated this through systematic, consistent and science based training. Our motivation and hard work paid  off and we knocked down grades and projects during the seasons. This time taught me a lot about myself, training, and the rewards of achieving your goals together with a friend.” - Christian Volkert

E-post: simon.gutekunst@googlemail.com

.

.

.

.

.

Marita Larsos

- Personlig trener (AFPT)

- Klatreleder Inne

- Adjunkt idrett

- Diverse kurs innen funksjonell trening

- Har gjennomført ca 500 PT-timer og 1000 gruppetimer i treningssenterbransjen.

Spesialfelt trening
Funksjonell og allsidig ressurstrening. Spesifikk styrketrening rettet mot uå nå spesifikke mål. Skadeforbyggende trening og opptrening etter skade.

Treningserfaring
Har drevet med organisert idrett i 15 år og drevet med ulike former for friluftsliv hele livet. Har ellers en svært allsidig treningsbakgrunn innen funksjonell trening.
Har tidligere vært fysisk trener for et damelag i fotball i to år og jobbet 10 år i treningssenterbransjen.

Hvorfor velge Marita som din personlige klatretrener?
”Marita hjalp meg å nå nye mål, og jeg fikk raskt motivasjonen tilbake. Det og ha noen som gir oppmuntrende tilbakemeldinger, som pusher meg lenger og som lager et opplegg skreddersydd for meg, gav meg treningsgleden tilbake. Jeg ville ikke klart å trene like hardt, uten den hjelpen jeg har fått av Marita. Gleden over å sette personlige rekorder, prøve nye øvelser, og å få ut potensiale man har i seg, er en enormt givende følelse. Jeg tror ikke jeg ville funnet tilbake til dette, uten Marita.”(Ida Elisabeth Harviken)

Kontaktinfo: klatrept@morkvedhallen.no

Georg Waller

  • Adjunkt med fordypning i idrett
  • Høyfjellsinstruktør
  • High Ropes Course trener
  • Alpin pedagog Østeriske Alpine Forening

Jeg har alltid vært interessert i bevegelser og å finne fysiske og mentale utfordringer. Jeg har vært innom de fleste idretter og fant i klatring det jeg lette etter. Å bevege kroppen i det vertikale, om det er på stein, plastikk, is eller snø med eller uten tau, gir meg utrolig mye. Jeg er mest opptatt av det mentale aspektet og bevegelse i klatring, men har tilegnet meg erfaring og kunnskap i det fysiske aspektet de siste årene.

Jeg kan hjelpe deg med treningstimer, finne dine svakheter og øke dine styrker og fysiske tester.

Kontaktinfo: georg.waller@morkvedhallen.no